Thursday, 20 December 2012

Sessi Menambah Lemak!!

SEMALAM kami meraikan kakak yg mendapat 6A 2B dalam PMR. Walaupun menjangka kakak mampu mendapat straight A's,namun kami tetap bersyukur dengan result yg sudah tertera di slip. En. suami memilih Restoran Kapitan,Bandar Perda.
Sementara menunggu makanan,sempat bergurau senda.
                    KZ memilih nasi beriani kambing.
Org. yg diraikan,Yusrina memilih Roti nan dan ayam tandoori
Tahun depan,Maisarah pula akan berdepan dengan PMR. 
Semoga Angah dapat menandingi kakak!

Salam semanis coklat,
         Kak Zan

14 comments :

Rai Ourkizuna said...

alhamdulillah..tahniahh.. semoga SPM nanti dapat keputusan yg lebih baik lagi..

umialya said...

amin..

Cik Que said...

semoga mendapat kptsn cemerlang bt angah..=)

hainom OKje said...

Seronokkan bila dah settle semuanya....Tapi OKJe dah lama tak makan Roti Nan ngan Tandoori...sedapnya KZ

Nad @ MamaZN said...

Tahniah..
Tahniah jugak buat ibu n ayahnya...

ieda said...

alhamdulillah
pastinya kakak happy ..
anak2 yg berjaya mahupun sederhana berjaya , kena raikan kan kak .. bagi semangat kat mereka ! ;)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah...not bad tu..tahniah utk kakak

BERT said...

bdk2 skg mmg pandai2... seronokknye dpt pegi mkn2 ye

Nisah Idham said...

seronok ya dpt gathering sama2 gan family..
mesti kakak happy di rai begitu..

Haryati Faizal said...

syukur...apapun dia lulus dengan cemerlang

Kesuma Angsana said...

xpe sesekali ternak lemak hehehe

Nur Liyana Jasmi said...

Pengumuman pemenang bagi Segmen : Gila-Gila Follow :) Jom tengok!

http://www.liyanajasmi.blogspot.com/2012/12/pemenang-segmen-gila-gila-follow.html

Dinas Aldi said...

Alhamdulillah! Tahniah untuk anak kak Zan!

aTieYusof Family said...

Cantik2 anak KZ ni..bijak plak tu..Alhamdulillah...:)
beriani kambing tu buat lapar..hehe.