Friday, 21 December 2012

Inilah Teman-teman Alam Mayaku partV111

YEAY.....KZ sambung balik projek yg tergendala separuh jalan ni...giliran saper pulak ya..sila lihat..

                                                          http://infinity7392.blogspot.com/

Aku Gadis Cekal..itulah nama blog cik wawa yg suwitt ni. Sangat humble orangnya...kenapa KZ kata macam tu?..cuba tengok wishlist dia..
             

MY WISHLIST

a baG
CutE Dress
Nice sh0es 
jam tangan
Menghasilkan cerpen sendiri
KaiN teLekung 

Tapi Cik Wawa guna tulisan kecil dgn font macam ulat la..KZ ni dah rabun..payah sungguh nak membaca tulisan cik adik ni..apa pun silalah berkenalan dengan dia!


                       http://www.paripariputih.com/
Rasanya ramai yg kenal blogger ni...bila membaca entri2 PPP,KZ dapat rasakan,dia seorang yg happy go lucky!

                                                   http://b1tt.blogspot.com/
Ibu jelita dengan 2 hero ini selalu bercerita tentang aktiviti keluarga di entrinya...disertakan gambar2 yg menarik. Seronok melihat gelagat anak2 nya yg sedang membesar. KZ paling suka pic anak bitt dalam air di background blognya.

                       http://kazreal.blogspot.com/
Ini blog Mohd. Khazreel Naim..rasanya dia masih bujang. Menamakan bloglistnya dengan nama kopi, macam mana dia mengkatogerikan blog2 tu..kena tanya tuan rumah. Entri2 yg ditulisnya sangat interesting dan panjang (Entri KZ kontot2 jer..hehehe)..Element Of Life..memang kena dengan tulisannya. Bagi KZ,kay-are memang penulis yg berbakat!!


                      http://halamankecilsaya.blogspot.com
Fauziah mohamad juga menyertai blogspot agak sama waktunya dengan KZ. Semasa catatan ini di tulis,follower mrs.green baru 34 orang...mungkin kerana komitmen yg banyak,dia agak jarang mengupdate blog. Mari ramai2 tambah follower dia,mungkin  akan menambah semangat dia untuk menulis.


                     http://karukordjagaus.blogspot.com/
INI suami dan ayah orang! Rasanya karukord orang Sabah. Tulisannya sangat santai...nak belajar main gitar?...sila ke sini..

                          http://ctrahani.blogspot.com/
Di header ctrahani tertulis kisahku dan mereka di sekelilingku..tak pasti sama ada itu nama blog beliau atau blognya memang tidak ada nama khusus. Seperti yg dinyatakan,entri ctrahani berkisar tentang dirinya dan keluarga..comel anak-anaknya..

Salam semanis coklat,
          Kak Zan

8 comments :

Haryati Faizal said...

bley tambah kenalan lagi ni..

Nisah Idham said...

bakal menjejakkan kaki ke laman mereka (^_~)

Kakzakie said...

Oklah lepas ini kakak jejaki meraka yg belum kakak kenali. Thanks KZ.

Cik Que said...

terjah.....hihi..^_<

nea lopah said...

Salam perkenalan KZ

Dinas Aldi said...

Rajin kak Zan cerita pasal kawan2, bertuah depa :)

hainom OKje said...

Ada masa mnti nk jugak terjah blog diaorang!

kay_are said...

err.. ade dekat situ ye.. baru nampak entri ni.. terharu kemain.. time kasih r akak.. mane de berbakat.. merepek je yang banyak.. @.@