Friday, 21 December 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun



SUDAH lama KZ tak join segmen macam ni. Jom join segmen tambah follower Miss Banu. Klik link di atas untuk mengetahui syarat-syaratnya.
Ketika entri ini di tulis follower Semanis coklat adalah 120..target?..sesungguhnya KZ memang tak ada target jumlah follower!

Salam semanis coklat.    


20 comments :

afisya afida said...

fisya tambah jumlah follower akak jadi 121 :) no hp fisya 121 kat belakang .heheh

hainom OKje said...

selamat bersegmen ye KZ...

Kasih Salina said...

salam kak..makin bertambah la follower lps ni yer..

umialya said...

hrp2 makin bertambah follower KZ

Cik Aichrah said...

dr segmen y sama :) sy follow awk, follow me back yer ^^
slam kenal ")

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Cik Aichrah said...

dr segmen y sama :) sy follow awk, follow me back yer ^^
slam kenal ")

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Si Matatajam said...

Singgah dr segmen yg sama...selamat bersegmen

Ashjbxoxo said...

Dah folllow awk. Dari segmen sama . Semoga berjaya . ;)

BaNu Syah said...

Thanks sbb sudi join my segmen..senarap peserta dh kuar so dah boleh blogwalking. =)http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-setakat-ini.html

Deqla manjew said...

salam ukhwah.. singgah dari segmen yg sama.. dah follow sini.. jemput ke blog sy yer.. tq. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

imanina zahri said...

Singgah sini. Done follow. Jemput singgah blog saya. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.co m/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

cikopiko said...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

FozyAliya said...

Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

ibtisam said...

done follow here~~ *follow back keyy

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

wan nurul hezrina said...

selamat bersegmen=)drp segmen yang sama
http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ninie said...

Slm ziarah. Ninie dtg dr segmen yg sama. Ninie dh follow, ke 145...sudi2 bertandang ke blog Ninie juga.

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

isam ismail said...

salam kenal,, datang singgah follow dan komen mealui segmen yang sama http://www.belogisam.my/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html,, nice to meet u