Wednesday, 12 December 2012

Inilah Teman-teman Alam Mayaku...partV

Si manis Nurul ni peminat anime Siezuka agaknya. Masih single..available?...itu kena tanya yg empunya body! Lately, nurul agak jarang mengupdate blognya..mungkin sibuk. Semoga impian Nurul akan tercapai!


ummuaidan empunya blog ni sebenarnya bermastautin di bumi Fiji. Kurang pasti sama ada bekerja, belajar atau mengikut suami..tapi rasanya sudah lama dia di sana..tengoklah kebunnya..macam-macam ada!! Yang suka berkebun tentu jeles tengok kebun ummuaidan ni..

                 http://mimialya1.blogspot.com/
Inilah ibu yg memperjuangkan penyusuan susu ibu. Thumbs up untuk umialya dan geng2 Laman Susu Ibu. Berblog sejak 2010, semoga terus berblog!

 

                 http://ceritera-chinta.blogspot.com/
Jejak punya jejak..laaaa..KZ tak follow blog ni..tengok gambar profile ingatkan yg depan tu si tuan tanah, rupanya yg berseri-seri kat belakang tu.
     KZ suka entri CC yg terbaru,klik sini untuk baca dan komen apa yg patut..

                           http://www.sop.name.my/
Blog ini pun KZ terlepas pandang..antara blog kaum Adam yg sudi follow semanis coklat. Sila follow kalau sudi..banyak entri2 bermanafaat yg dia kongsikan.

                                http://semanismama.blogspot.com/
Ini mama saly, ibu kepada 2 orang putera...dari Terengganu. Entrinya berkisar tentang kehidupannya dan of coz tentang anak2nya yg comel tu.

p/s Jika ada fakta yg kurang tepat, sila maklumkan ya.

Salam semanis coklat,
           Kak Zan




7 comments :

umialya said...

Tk KZ.. terharunya...

Nisah Idham said...

KZ, akhirnya dapat jugak nisah jejak satu-persatu entri akak..

Syukran Ya Jazilan :)

mama_saly said...

salam KZ...
trm kasih ya..
suka n tharu rasa..:)

hainom OKje said...

Agak-agak OKje ada tak he..he...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehehe nnt nk jejak2 dieorg ni,,mesti syok tmbah kwn2 alam maya ni

ceritera-chinta said...

tq kak zan.....nama hujung tu mcm nama hsbnd zan jugak belakang nya heheh....errr tak berseri sangat pun comot jek lebih hihihi

Cik Tie@Akak said...

nak gi terjah diorang ni