Wednesday, 12 December 2012

Inilah Teman-teman Alam Mayaku..Part V1

kesoma.rai..siapa ya? Juga tak punya jejak untuk dikesan. kalau tuan empunya blog terbaca entri ini tolong hubungi KZ ya.

                   http://sukahati-fieda.blogspot.com/
Melihat nama blog, sudah tahu apa pengisian blog ini. Tapi dah lama fieda tak update blog ni tapi fieda ada satu lagi blog
                    http://mylovely-fieda.blogspot.com/
Peminat siri Adam dan Hawa ini merupakan ibu kpd 3 org cahaya mata.Seperti blog personal yg lain, macam2 cerita ada.

                    http://zura-merrygoround.blogspot.com
Cik Adik ni sudah berblog sejak tahun 2009. Jangan kacau..sudah berpunya dan bercita2 untuk menamatkan zaman gadisnya tahun depan!

                        http://juneaina.blogspot.com/
Nama blog dia..kedengaran agak ganas...KZ ingat dia rider motor berkuasa tinggi..selongkar entri dia yg lama..jumpa entri ni. Dia memang rider sejati. Berhati-hati di jalan raya ya JuneAina.

             http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/
Kenapa menyorok balik pintu? Nak skodeng cerita panas untuk entri ya...Cik Tie memang rajin update blog..macam2 cerita ada  dari cerita2 artis hingga kisah misteri..jom kita skodeng blog Cik Tie..


                   http://diariibuwafiq.blogspot.com/
Ibu kesayangan Tengku Mohd Wafiq...ada petua..ada resepi..ada tazkirah..silalah ke sana..

p/s Jika ada yg keberatan link mereka disiarkan di sini..sila beritahu..KZ akan edit dan delete..

Salam semanis coklat,
             kak zan

6 comments :

zulaikha megat said...

bila kak zu nak masuk dalam senarai nih...huk huk..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heeh untunglah mereka =)

zoora qushairi said...

best nye kak zan..ramai dah kawan alam maya yea.

Rai Ourkizuna said...

eh eh..ada orang cari saya lah :P

nape kak zan..blog saya link terus dengan google plus..

http://ourkizuna.blogspot.com :D

Nisah Idham said...

tahniah buat mereka, menjadi sebahagian dari kehidupan akak :)

Mrs Velentine said...

kak Fieda.