Saturday, 8 December 2012

Inilah Teman-Teman Alam Mayaku...Part 111

hijau itu duniaku
 http://onitsukahana.blogspot.com/
Cik Hana..seorang blogger muda, sudah punya follower berstatus ribu..komen di entrinya juga capai 50 ke 60..awesome..
                                     

Lydi...langsung tak der link...dan tak der profile kat mana-mana site...siapa agaknya gerangan Lydi...
ALL IN ONE
                      http://nurhafiz2009.blogspot.com/

Tak banyak yg KZ tahu tentang nurhafiz..entrinya berkisar peristiwa2 di dalam dan luar negeri, resepi pun ada!

                              My Photo
                  fromheanisahidham.blogspot.com
Banyak bercerita tentang kehidupan dia..ada yg kelakar..ada yg serius..ada yg sedih..ada yg gila-gila..,membaca entri isteri En.Idham ni rasa sudah kenal dan bertemu...she sound so friendly and warm! Kalau tak caya, pergi singgah..

                           

                        http://teddycorner.blogspot.com
Gadis ini berumur 17 tahun. Sudah lama dia tidak bersiaran..sibuk dengan pelajaran mungkin. Juga tak banyak info tentang dirinya. Tak juga KZ tahu nama sebenarnya.

                     My Photo
               http://ibuhani.blogspot.com/
Seorang pendidik dan ibu kepada 3 orang puteri yg manis-manis. Bergelar ibu tunggal..tabah membesarkan anak2nya. Banyak bercerita tentang aktiviti keluarga.

                    My Photo
       http://bukandua.blogspot.com/
Ini Saleha, empunya blog Mencari Damai Hati. Tapi baru2 ini Saleha mengumumkan untuk berehat dari berblog. Semoga suatu hari nanti Saleha akan kembali dengan entri2 yg bermanafaat seperti yg selalu tertera di blognya.

                            
Nurul Husna..juga tak der link untuk dijejaki!

Scarlett's Petals
http://scarlettj1.blogspot.com/
Nama bloggernya Scarlett O'hara dan nama blognya Scarlet Petals. Seorang guru BI..lupa pulak KZ di mana dia mengajarnya.
     Techer SO pandai buat felt craft...keychain..pencil case..dan macam2 lagi. Kalau suka barangan dari felt dan ingin menempah, sila ke blog dia. Selalu juga ke blog cikgu ni, tapi dia...tak suka kat KZ kut..huhuhu..tak per..tak marah...dan tak paksa...

P/s Jika ada kesilapan fakta, sila beritahu KZ ya.

Salam semanis coklat,
             Kak Zan


         

7 comments :

hainom OKje said...

Promote kawan kawan KZ.... amalan mulia!

Nisah Idham said...

akak, nisah nampak muke di atas.
**blushed & perasan* seketika !! hehe
thanks kak (^_~)

Cik Tie@Akak said...

selalu gak terjah blog2 diorang ni

Nad @ MamaZN said...

Tak suka kak zan?
Wahwah..terangterangan ke kak?

nor laila said...

Bila la sampai giliran aku pula ye...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah kak nisah pon hade,hihihi

Ibuhani said...

Terima kasih promote blog kita....hehehe.....smoga ukhwah berkekalan.