Saturday, 8 December 2012

Inilah Teman-Teman Alam Mayaku part 11



                    

                                   My Photo
                                      http://abil4fauziah.blogspot.com/
INILAH satu-satunya blogger yg famous di Malaysia dan sudi follow blog KZ. Menariknya, followers en. Abil tidak sampai pun 2000 tapi komen yg ditinggalkan di setiap entrinya capai angka ratus! Dia punya followers yg setia..

     Blog ini ditujukan khas untuk isterinya yg koma. Besar sungguh pengorbanan lelaki ini. Dia banyak muncul di media2 massa, menceritakan pengalamannya. En Abil bukan sekadar follow blog KZ, malah sekali-sekala sudi meninggalkan komen.

✿TerCipta Untukku Dan Untukmu✿
             http://hasroylin.blogspot.com/

Ini blogger Adlin, ibu muda beranak dua..biasalah kalau ibu ada anak kecil ni, memang seronok bercerita tentang anak-anak. Lin sekarang sedang cuba mencari kerja yg lebih baik...semoga dia berjaya.


Foto Saya
http://anakhajiamir.blogspot.com/
Kepada sesiapa yg ingin belajar melukis, inilah blognya Anak Hj Amir. Saudara Fadzil sudi berkongsi ilmu seni visual.

https://profiles.google.com/hazeleyedmanx#hazeleyedmanx/about
  Hazeleyed..siapa insan ini ya? Link yg ada cuma google reader dan google profile...mungkin dia bukan blogger..tak pernah rasanya dia meninggalkan komen di entri KZ (atau KZ tak perasan).

foto profile disini bermula
Disinibermula
foto fb
Kemungkinan besar blog ini ada admin lebih dari seorang. Kebanyakan entri blog ini berkisar kisah2 artis pupolar dalam dan luar negeri.

                           My Photo    

                     http://mak3hero.blogspot.com/

Ini blog Acik Erna. Ibu kepada 3 hero. Acik Erna juga rajin post entri pelbagai jenis resepi. Thumbs up juga untuk Acik Erna kerana jumlah komen di entrinya sangat awesome!

My Photo
                    http://nurazzah8.blogspot.com/  
Pengembaraan Menuju abadi..itulah nama blog kepada kak nurazzah. Melihat nama blog, rasanya kita boleh agak apa pengisian blog ini. Jangan malu2, silalah ke sini untuk menambah ilmu.

  Salam semanis coklat,
             Kak Zan                  

10 comments :

umialya said...

rajinnya Kak Zan review satu persatu

Ena's Palace said...

sy juga ada follow blog e. Abil tu..
suka baca ape yg dia tulis ttg wife dia....bahgia rasa

Abil Fikri Ahmad said...

Saya pun ada follow blog en. Abil tu gak..hahahaha

ieda said...

salam akk
saya x perasan rupenya saya x follow akak layie ekek .. saya dah x ingat
memang akk dulu ada prob x der link di G+ .. skrg nie kalau akk jejak umah saya , saya dah x der masalah nak jejak akak kembali .. TQ akk ;))

wahh mereka memang blogger hebat .. specially kak achik erna dan abil tuu saya selalu ke blog mereka ;)

Joanna Yunus said...

rupanya saya pun tak follow blog akak lagi ni...akak saya follower ke 104 (betul ke saya panggil akak ni)...hehehehe

salam perkenalan kak....saya dah letak nama akak dalam bloglist mama terjah

hainom OKje said...

Hajat dihati nk folo kawan kawsn KZ...nantilah tunggu balik KL

Nad @ MamaZN said...

Oo, encik abil yg tu ke...

Acik Erna said...

assalam zan..terima kasih..rajin zan..acik pun tak pernah terfikir nak buat apa yang buat ni..acik amat2 menghargainya

Si Matatajam said...

Acik Erna ngan sedara Abil tu pun geng maya M gak hi hi..,

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

semua menarik2 blog ni,nnt nk terjah lah=)