Thursday, 6 December 2012

Inilah Teman-Teman Alam Mayaku...part 1

SEBELUM bercerita lanjut, ingin KZ tekankan di sini..ini bukan segmen review ya...sekadar menghargai teman2 yg sudi follow KZ.
                                                        http://noorvictory.blogspot.com/
Noor Victory adalah antara follower KZ yg terawal. Kz sebenatnya tidak berapa pasti background si butterfly cute ni, rasanya dia masih seorang student. Mungkin dia sibuk sekarang lantaran dia sudah agak jarang update blog. 
   
     Menyusuri n3 lama NV..dia banyak menulis tentang persahabatan. N3 terbaru NV juga tentang kawan. Semoga NV succes dalam kehidupan ya..


                          http://abuhanifah2.blogspot.com/

     Insan yg menggelar dirinya insan marhaen ini  sangat KZ suka gaya dan cara penulisannya. IM banyak menulis tentang kehidupannya sendiri. Membaca tulisannya banyak menginsafkan KZ. Beliau sangat tabah menghadapi persolan kehidupan yg kadang2 sangat rumit bagi KZ.

     Untuk IM, semoga kata2 semangat dari teman2 yg sering meninggalkan komen dapat meringankan beban yg di pikulnya.

                            http://rozisalehin.blogspot.com

      Wanita bernama Ros juga jarang bercerita tentang diri sendiri di blognya...so KZ pun kurang fakta tentang blogger ni.Banyak n3 resepi di blog Ros, yg paling Kz suka yg ini..kek kukus arab,,gabungan choc dan kurma tapi belum berkesempatan mencubanya.

6 comments :

Cik Que said...

cik Que terjah blog mereka..^_^

Nisah Idham said...

ehem ehem..
kZ , bila nama nisah nk naik ni ?? hehe (perasan kan ??)

Kak yon said...

menarik segmen nie.pasni nak terjah blog dierang..

hainom OKje said...

Janji ada coklat mesti KZ sukakan!.... nantilah balik kl okje akan folo....laju sikit!

insan marhaen said...

Tk kerana sudi catat tentang IM. IM dah linkkan entri ini ke tab SEORANG AKU di blog IM!

Ini menyuntik sedikit semangat buat diri IM...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah pd yg direview,hehehe