Thursday, 6 December 2012

Mamat ni Tak Hensem Tapi Awesome!

PEMINAT Psy...Gangnam style? Lihat fenomena yg dicetuskan penyanyi korea yg sudah berumur dan langsung tidak hensem ni....KZ bukan lah peminat mamat ni tapi kagum dengan kretiviti beliau...satu dunia kenal dia!!!

Dikatakan video Gangnam style telah di tonton sebanyak 100,000,000 di you tube. Psy juga sebenarnya belajar di Berklee College of Music di US dan fasih berbahasa Inggeris!










sumber :http://www.oddee.com/item_98389.aspx
             http://penpatah.blogspot.com/2012/10/fakta-menarik-mengenai-gangnam-style.html

Salam semanis coklat,

7 comments :

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak dengar jugakkk.. aHHks

Cikgu Ma said...

baru2 ni dia dapat 4 award dalam MAMA 2012 kt hong kong

Cik Que said...

bnyak giler org sukekan lagu mamat ni..

lynn kamarul said...

sy minat biasa2 je ngan lagu dia.. hehe tp pengaruh psy sgt kaut kan smpai dak kecik pun kenal dia

aTieYusof Family said...

Budak-budak paling suka lagu dia ni..tapi sy tak galak kan sgt anak sy tgk video dia kak..
seksi lah model dlm video klip tu..hehe...

hainom OKje said...

Tulah pasal..... bukan mudah nak jadi hebat macsm diakan KZ!

Mrs Velentine said...

anak2 Mv suka sgt lagu ni