Monday, 3 December 2012

Ada Sesiapa Berkenan Nak Buat Adik Ipar?

AMBOI..tajuk entri pagi ni semacam jer...sajer, buat gempak sikit. Kali ni KZ nak memperkenalkan seseorang yg special...taraaaa..my youngest sister..Nor Fadilah..Ini pics dia di Bukit Broga dgn kengkawan dia..








Sweet tak rupa dia..errrr..mata dia? Mesti la sweet sebab kakak dia kan semanis coklat...Dilah..atau Acu by her nieces and nephews masih belajar di UKM. Nampak je macam tu tapi dia macam gadis2 remaja lain,,,suka berjalan-jalan...window shopping..lepak kat fast food restaurant..

     Jangan terkezut..Dilah die hard fan siri The Running Man..sesiapa yg juga suka TRM...boleh kawan dengan Dilah, cari kat fb..Norfadilah Hakim...tapi kalau balik cuti, hobi dia..tidurrrrr...

    Feberet food dia..tom yam..tak susah kalan nak belanja dia makan, pergi jer ke restoran tom yam...makanan yg dia tak suka..durian..eeee..busukkk...!

     So...that is my lovely sister...KZ ada sorang lagi adik pompuan..seorang guru di Kulim.

Salam semanis coklat,

6 comments :

Anonymous said...

yeah! orang lain selalu tak faham saya tak suka durian. dan tak setuju saya kata eeee busuk!
fadilah, nama best fren saya masa sekolah rendah!
tapi saya tak punya adek lelaki.

nurazzah8 said...

Salam...cantik.manis ..err..matanya menusuk kalbu...ewahh ..huhu

berapa umur dia? nak buat adik ipar tak ler...tapi boleh jadi calon menantu! ahakss...

:-)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiknya, mcm kak zan jugak,cantik,hehhehe

saye tak layan TRM,hihi roomate ni selalu terkekek2 layan tau,hihi

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak tengok Sweet rupa dia..errrr..mata dia.. ehHHee

Si Matatajam said...

Mmg nak sangat adik ipaq camni Tp sayangnya Adkins M dah bertunang..hu hu..yg sorang lg br abih SPM.. Ruginya x dapat buat menantu.. M mmg suka tgk org berniqab ni..

aizu's life said...

comel sgt.. even nmpk mate je..
bgs betul kakak tlg promote adek :)