Friday, 9 November 2012

Kerana Hati Coklat Jadi Mangsa!

SEDANG menjeruk hati....
   Permintaan tu rasanya kecil jer..tapi tak diendahkan...
Dah tua-tua ni perangai macam bebudak pulak...suka merajuk...tapi tak der orang nak pujuk!
   Kelemahan KZ bila sedih...cari coklat...emmmm..sedap dan menceriakan hati yang celaru..boleh gemuk? Ada aku kesahhh.....
 Okeylah....nak layan coklat jap...
(rasanya ini n3 paling mengarut KZ pernah tulis)

Salam semanis coklat,
 

12 comments :

Nisah Mat Noh said...

kak zan, nisah jugak suke makan coklat, tp bkn sbb merajuk, tapi sbb nak jadikan desert. x dpt cokelat, aiskrim cokelat pon ok hehehe..

kak zan, bile nak ke langkawi? nisah tunggu ni.

eelobor said...

semenjak dah takde pagar putih nih, saya langsung tak menyukai coklat... hihihi

Kakcik Nur said...

Akhirnya kakcik berjaya jumpa blog Izan ini... :)

-gedek! said...

"menjeruk hati"

Pandai pilih perkataan tu.... haha!

Tapi orang pompuan suka makan jerok dari makan cokelat, kan...?

insan marhaen said...

hindarkan habit ini sebelum terlambat. jangan jadi macam ibu_suri, bila susah hati banyak makan.

Azian Elias said...

assalam dan salam kenal..

tukar habit ni.. takut macam i nanti.. kuat sangat makan cekelat now.. emm gebu..

buat habit lain...macam bang gedek cakap.. baik makan jeruk..

Nor Salmi said...

Jangan merajuk lama sgt ye Zan.. Byk coklat yg jadi mangsa nanti.. kelak diri sendiri yg merana..

azieazah said...

Saya macam Kakcik, baru jumpa blog Kak Izan!

yeayyyyy!
Mujur saya bukan penggemar coklat.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

salam kak,, saye pun suke mkn coklat, lagi2 dark coklat klau time stress =) dgn iaskrim vanilla,,tenang je rase

Kakzakie said...

Kalau kakak nie KZ tak merajuk pun nak makan coklat tapi kalau dah merajuk coklat pun rasa tak sedap hahaha...

Arina Shamsul said...

hahaha.sini ada coklat tak buka lagi..mai makan sesama..hehehe.

done follow :)

محمد رازيق said...

coklat banyak takpe kak. x cepat gemuk, sbb coklat bukan lemak. boleh kasi ilang stress. salam kenal kak.