Saturday, 17 November 2012

Ini Entri Menyampah...

ADA sesaper rindu kat Kak Zan tak? 
    Tak der....dah agak T__T.
Dah s KZeminggu KZ tak jejak kaki kat blog ni..lepas entri merajuk tu..ingat tak? Eh..tapi bukan sebab merajuk tu KZ tak mahu bersiaran lagi. KZ merajuk tak lama...buang masa jer..bukan ada yg heran pun.
     Entah mengapa KZ inginkan time break..mula2 ingat sehari dua tapi entah kenapa langsung berpanjangan sampai seminggu. Ada juga jengah blog2 kengkawan as a silent reader jer...kut ada n3 yg best baru letak komen.
    Tadi berbalas komen dengan GH di dinding muka buku..rasanya bukan KZ dan GH jer yg bersituasi cam tu..ramai...malas nak citer kan..bikin stress !
    Entah kenapa tahap keboringan KZ makin serius pulak sehari dua ni..

    Rasa nak baring atas katil dan membuta...nak masak pun tak der mood! Keluar jalan2 ? Ini ler yg KZ citer kat GH tadi.. 
Masa bercinta dulu..wahhh..tak payah ajak..dia yg volunteer bawa kita ronda2 town..window shopping..tengok wayang..makan-makan..Dah ada anak 5..perrgghhh..macam2 alasan dia bagi  alasan tu pulak memang menyakitkan hati..tambah sakit hati bila tiba2 dia menyemart dan start enjin kereta selepas dia baca mesej kat hanpon...amboiiiii...kalau kawan yg ajak, laju pulak...memang MENYAMPAH tahap gaban!!!!!
   Ehhh...KZ bukan ler berniat nak mengaibkan laki sendiri...sekadar meluahkan perasaan yg terpendam. Buat encik suami yg membaca tulisan KZ ni...mengertilah..isteri tu bukan minta dipetikkan bulan dan bintang..kami cuma minta sedikitttt perhatian. Kalau zaman bercinta dulu boleh, kenapa sekarang tidak!
     KZ rasa cukuplah sampai di sini. Kalau diteruskan lagi mau ada yg menyampah membacanya.

Salam semanis coklat,

3 comments :

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

salam kak zan,,saba ye,,=) jgn tak buat entry, saye nk bace cite kak zan,,

umialya said...

tak patutkan..

-gedek! said...

Alamak! Uncle kena 'ambik nota' ni...

TQ