Monday, 19 November 2012

Hati Berbunga-bunga

BARU lepas ber bw...ada juga blog yg tak sempat singgah..petang nanti KZ sambung lagi ya..tunggu tau kedatangan KZ!
    Sebenarnya hati KZ sedang berbunga-bunga sebab ada 2 blog yg link blog KZ pagi-pagi ni. Sebab apa? Untuk mengetahui kisahnya silalah kesini ke sini.
     Okeylah,KZ dah nak start pakai topi chef sebab 12.30 nanti nak ambil Wardina yg menghadiri kelas tambahan di sekolah. Lagipun KZ teringin nak buak kek coklat pulak. Semalam buat satu kek(resepi baru, 1st time cuba) tapi tak menjadi so dah kena humban dalam tong sampah..entah di mana silapnya, KZ pun tak pasti.Yang pasti tak de orang yg hingin makan kek yg macam tu..termasuk tukang masaknya!!

Salam semanis coklat,
 

10 comments :

cheqna said...

selamat memakai topi chef la kak =)

lepakk.com said...

Salam kenal

Nisah Mat Noh said...

akak, kek tak menjadi pun xpe, cube lagi. nisah pun selalu jgk mcm tu huhuhu

Kesuma Angsana said...

amboi jadi chef ye hari ni hehe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kak zan nnt kalau dh jadi, pos kt saye,hihihi

Nad @ MamaZN said...

takpe..
practice makes perfect! :)

kak zan, kak zan seratas batch biler ek?

insan marhaen said...

mutakhir ni IM suka makan muffin. tadi nak belikan untuk ibu_suri kat petronas sbg jaya, tak jual pula..

hainom OKje said...

Sayangnya....Nape tak snap sebelum humban ke tong sampah...he...he... nak tengok

maszull said...

assalamualaikum zan....lama2 ok la tu kan...;)

~didiey~ said...

nak kek coklat gak... :)