Monday, 26 November 2012

Cintaku Pada Blogging!!


SUDAH 2 hari KZ tak update blog...balik kampung...menziarahi MIL di Ipoh. Malas nak angkut Cik lappy yg buruk nih. Nak guna ipad anak tak reti...nak guna laptop suami, dia pun asyik dengan kerja2 rasmi dia. Tapi KZ sempat juga singgah kat satu dua blog kawan2. Mesti banyak cerita yg KZ missed!
     Hari ni KZ terlambat bangun..lupa nak activate balik alarm clock! Ini semua pasal sakit hati tengok bola semalam...memang tak boleh terima itu game dari penyandang juara!!!! bukak fb...macam2 cerita pasal game semalam. Paling kelakar pic kat bawah ni...

KZ harap pasukan kita mampu menebus balik maruah yg dah tercalar teruk semalam. GO MALAYSIA GO! Di akhbar HM tertera Malaysia mengaum menguap..kesian mereka...

    Okeylah geng...sebab terlambat bangun, banyak pulak kerja tertangguh..baju belum sidai..lantai belum sapu, tapi sempat pulak melayan blog dasar blogger tegar.

Salam semanis coklat,

      

15 comments :

aTieYusof Family said...

Tu lah kan...
Kecewa Malaysia kalah..3-0 plak tu!...isk mcm mana nak jd juara Piala AFF Suzuki...huhu

Wak Gelas™ said...

memang X konsisten men bola kannns.. uuHHuu

Rai Ourkizuna said...

sakan singapore pesta gol..saya tak tengok..tapi tengok status update je.. hihihi..

Ibu n Abah said...

Mmg tiada hati nak nengok bola malaysia..
Mmg kena buat sesuatu ni...
Akak pun suka blogging..
Best dpt rekodkan cerita harian kita...

Cho Zila said...

berharap juga malaysia akan bangkit.. malu weh juara bertahan kalah 3-0 tu...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah lawak je pic tu kak zan,,=)

dulu lawan dgn bangla kate bau bdn punce kalah, ni singapore ape pulak?heheh tak layan tp ade geram jugklah

prog muten said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

cheqna said...

hahahaha
x menahan gambar.....rajagopal betul..
sangat sakit hati tau tengok bola malam tadi

Kakzakie said...

Gambar tu kelakar buat kakak senyum sendiri KZ.

wahida said...

hahaha....lawak la gambar tu kak...kehkeh...

mmg frust tgk game mlm tadi...

apepun, tetap sokong harimau malaya!!

caiyok!!

Kesuma Angsana said...

pown harapkan kita boleh bangkit semula ni!

Kakcik Nur said...

Assalamu'alaikum Izan.

(menjawab komen Izan di blog kakcik) Sebenarnya, kakcik bukan pandai berpantun. Cuma kakcik sangat meminatinya. Kakcik lakarkan pantun mengikut apa yang terlintas di fikiran. Asal ada rima, kakcik taipkan saja. :)

Nisah Idham said...

KZ, balik ipoh tak ajak nisah pun hehe. semoga dapat menghabiskan kerja ye kak.. take Care !! :)

hainom OKje said...

Samalh KZ....balik berjalan je... semua rutin dah lari...he...he... tapai memang kelaka gambar tu.... sian Raja Gopal!

hainom OKje said...

Samalh KZ....balik berjalan je... semua rutin dah lari...he...he... tapai memang kelaka gambar tu.... sian Raja Gopal!