Friday, 20 September 2013

Anak Bertuah....




KALAU dah letih sangat, macam ni la jadinya.

A FATHER should be his son's first hero, and his daughters first love...

Salam Semanis Coklat,

10 comments :

Juhariah Johari said...

Maaf lama mama tak ke sini. Gamabr header tu cantik sgt. sejuk melihatnya.
Seronokkan masih ada anak kecil!

Eiqa Almond said...

hehehe comel ajeee..
ape laa yg dibuatnye tuu smpai penat tetido gituu.?? :)

hainom OKje said...

Boleh dia tido kaki kat atas gitu KZ hehe...kelakarlah...kalau okje rasa lenguh je kaki tu

Joanna Yunus said...

Oh ini antara aksi kegemaran Qayyum dari kecik sampai ke besar... dimana sahaja kalau penat pasti akan terlelap...

aTieYusof Family said...

hihihi..comel plak smpai tertidur ye Kak...:)

Faarihin said...

Alahai ciannya.. Mesti penat bermain ni.. Tidur kat area mana ni? Dapur ke? hehehe..

Kesuma Angsana said...

hehehe penat sgt tu !

aTieYusof Family said...

salam singgah selasa Kak:)

aRz MoHa said...

Setiap anak kecil ada kemanisannya perangai tersendiri

Just blogwalking
from : http://arzmoha.blogspot.com

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)