Saturday, 24 August 2013

Tenggelam....Lama Baru timbul!!

SEBENARNYA sudah banyak kali KZ membuka blog ni. Entah badi apa yg melekat, tak tertulis apa2!
     
     Berbaur segala perasan ketika mengetik key board di lap top kepunyaan en suami ni....sedih , sayu, gembira..sighhhh..kenapa agaknya membiarkan saja blog ni sepi....entahlah..sebenarnya tak ada alasan yg benar2 memuaskan hati.

     Tak ada cerita nak dikongsikan? Tak juga. Banyak peristiwa terjadi sebenarnya selama KZ berdiam diri ni. Dari pemergian adik Aisyah hinggalah kepulangan MIL KZ ke rahmatullah pada 3Ramadhan lepas. Tapi...itulah, setiap kali KZ berada di depan lappy..segalanya nampak blurrrr dan akhirnya KZ menutupnya semula.

     KZ harap semua teman2 blogger sihat dan gembira. Kali ini mungkin ada kelainan sikit dari sudut pengisian blog ni. KZ akan kongsikan perkara yg KZ suka dan rasanya semua wanita suka. Apa dia? Nantikan ya.



Salam Semanis Coklat,

12 comments :

Lynn Munir said...

Memang lama dah tak namapak KZ menuliskan ? Tabahkan hati dan moga semuanya menjadi seperti sediakala.

insan marhaen said...

Lama tak menulis tak mengapa. Jangan lansung tak tulis.

Bagi IM blog adalah teman akrab IM kini. dan menulis adalah satu terapi yang paling baik.

Blog juga adalah satu-satunya ruang dan peluang untuk merakam kisah hidup untuk dijadikan sebuah biografi.

nurbijen said...

Nak menulis memang perlu ada mood.... kalau tak, ke laut jadinya... selamat hari raya, KZ :)

Kak Yon said...

kekadang kita perlukan mood untuk berblog. walau bnyk kisah nk di kongsi bila mood takde kisah tinggal kisah saja..semuanya jadi kenangan dalam ingatan jer..

eMMe said...

Salam Aidilfitri
Salam Kenal KZ

terima kasih sudi singgah n blog saya.. keep in touch always ya!

Take care!
tak sabar nanti kan ape dia kelainan KZ bw nnt.. harap2 kite semua suka n menikmatinya.. heee~

hainom OKje said...

Rindunya dengan KZ..... apa agaknya pengisian itu yek? suspen ni! hehe

nea lopah said...

Salam kak zan, Selamat Hari Raya. Rindu nya nk singgah sini.

ANIM said...

lama tak dengar celoteh..
pelan2 le...warming up dulu..
seronok dapat bertemu kembali

LydSunshine said...

semua wanita suka? erm... apa tu tak sabar nak tunggu....

mama maman aka yana said...

dugaan idup.. nak taknak kena tempuh gak kann kak.. .

Che Rosliza Che Mat said...

lamanya kz menghilang...tak mengapa slow2...satu hari nanti mood tue datang balik...

Ain Noraini said...

salam ziarah...
semoga ceria dihari2 mendatang...