Wednesday, 16 January 2013

Semoga Kita Berjumpa Lagi...

DISINI KZ ingin membuat satu pengumuman..buat sementara waktu, KZ ingin berehat dari berblogging. Ada perkara yg ingin KZ lakukan dan memerlukan konsentrasi. KZ ni kalau dah di depan lappy, memang kadang2 tak ingat nak tengok jam, sudahnya perkara yg KZ ingin lakukan tu selalu terbantut.


     Sampai bila KZ akan berehat, tidak dapat KZ katakan. Mungkin seminggu..mungkin sebulan...mungkin 2..3...bulan.
     KZ akan merindui teman2 semua. Jumpa lagi dilain masa..insyaAllah...

Don't be dismayed by good-byes. A farewell is necessary before you can meet again. And meeting again, after moments or lifetimes, is certain for those who are friends. 
Richard Bach 

Salam semanis coklat,



25 comments :

Chik Att said...

tarik nafaas...
bertenang .... hehehe

jangan rehat lama lama

Kakcik Nur said...

Mendoakan segala yang terbaik buat KZ. Aminnn...

Saleha said...

saya pasti akan meerindui k.zan nanti.. jgn berehat lama2 sgt ye

Irfa said...

selamat beristirehat dan jumpa lagi
take care ye ;)

umialya said...

take care..

miz ruha said...

moga apa yang kak zan rancang berjalan dengan lancar... :)

nea lopah said...

Take ur time Kak Zan..gonna miss u!

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

/zan,

Selamat rehat sekejap. Ambilah masa yang mencukupi.

❤Kamsiah❤ said...

jgn pulak berhenti terus dari berblog...

Kakzakie said...

Semoga apa yg dirancang KZ berjalan dgn baik.

Kesuma Angsana said...

baru nak kenal2an.. apapun KA doakan yg terbaik dan moga dipermudahkan semua urusan. all the best. ada masa singgah2 lah ye. Mengerti sgt!

Nisah Idham said...

KZ, jaga diri tau,.
jangan pergi lama2 tau

Haryati Faizal said...

ala ye ke???? tak syoklah...

Wak Gelas™ said...

xper kak, blog bukanlah hakmilik kekallls.., wak pon salam jugakks..,

Fauziah Mohamad said...

alamak tuan rumah nak buat apa tu?
nanti blogging balik ye

Mak Wardah said...

Selepas rehat jangan lipa kembali menulis yer...

KesumaMaruku SueQistina said...

SInggah pagi jumaat membaca

hainom OKje said...

La..

Patut pun.....lama tak nampak kz...rupanya...he..he. Apapun settlekanlah apa yg perlu... Takut gatal aje jari tu nanti...

Ann Ishak said...

semoga kita berjumpa lagi ye kak, jangan sampai lupa password sudahlah :)

hainom OKje said...

Assalam KZ.... tak mo buat come back ke? rindu lah....

insan marhaen said...

Dan masih ber'cuti'!

mama maman aka yana said...

take care kak.. hehe.. sy pun kekadang suka jugak nak bercuti.. hahaha

umi alya said...

td saya tengok ada n3 baru tp bila ke sini hilang lak..

hainom OKje said...

Tengok tadi KZ macam dah back.... mana entrinya??

TiranaAduka said...

harap dapat singgah ke teratak tirana aduka .jika ada kelapangan.
Selaku blogger baru memohon maaf andai kedatangan tanpa di undang ini mengganggu kz