Tuesday, 1 January 2013

Pagi Tahun Baru 2013

PAGI tahun baru yg dingin dan suram di Batu Kawan. Nasib baik hari ni masih hari cuti...anak2 ada yg masih berlingkar di dalam selimut termasuk encik suami.

Pic di atas KZ snap waktu balik dari membeli roti canai di kedai berhampiran. Ketika ini hujan masih rintik...sejukkk.

     Teman2 bloggers buat apa ya hari ni? mungkin masih ramai yg bercuti makan angin dengan anak2. Misi KZ hari ni of coz prepare baju anak2...tolong mereka jahit lencana..alter tudung dan sterika baju (utk yg masih kecil saja, yg dah besor panjang, buat sendiri!)

     Esok akan bermulalah sessi persekolahan tahun 2013. Maisarah akan berdepan dgn PMR dan Wardina, UPSR. Kakak akan naik form 4, dia ambil sains, semoga dia serasi dgn pelajaran baru. Adi naik form 2 dan muhammad pra sekolah lagi. Maka KZ akan kembali bersunyian sepanjang pagi! Semoga anak2 kita akan mengharungi 2013 dengan azam yg tekad dan kuat!

Salam semanis coklat,



17 comments :

umialya said...

cepatnya masa berlalu

Nooriah Abdullah said...

salam KZ..
masih macam biasa pagi ni mengemas dan memasak dah ready esuk baru busy bangat jadi supir utk anak2..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat tahun baru kak :)

p/s : mekasih doakan saya :)

zulaikha megat said...

selamat tahun baru kak zan..

saya amat sibuk didapur di pagi tahun baru.memasak 3 jenis menu utk bekalan anak anak ke asrama...

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum dan selamat tahun baru 2013 juga pada KZ.

Terima kasih singgah blog kak ani dan kalau lapang singgahlah lagi yer.


umialya said...

saya singgah lagi

Nisah Idham said...

Nisah, ade kat opis. aduhaiii KZ kedah tak cuti lah...

BERT said...

seronok tgk anak membersar dpan mata kan kak...

epi nuyer ye kak.. sy duk umah je jaga anak jaga laki jaga umah hihi

aTieYusof Family said...

Happy New Year KZ..
moga anak2 dpt meneruskan persekolahan dgn jaya nya...:)

Haryati Faizal said...

arini anta anak pi sekolah...kedah sekolah dah...hihi

Si Matatajam said...

Dah besaq anak2 akak yek...mesti bz thn ni..

LYAfrina said...

selamat tahun baru kak...

td lya bz dgn haripersekolahan asya.. 1st day...

kat trg x ambik ct new year

Rai Ourkizuna said...

akak ipar saya pun sibuk sediakan baju anak2 semalam..hehehe..selamat tahun baru kak..

mama maman aka yana said...

selamat tahun baru kak..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

selamat tahun baru kak zan =) n slamat besekolah untuk ank2 tu,hehehhe

Kesuma Angsana said...

menguruskan hal2 sekolah anak2lah biasanyer ujung2 tahun ni

hainom OKje said...

oh....5 orang yeh anak KZ....