Saturday, 22 December 2012

WAK GELAS 1ST GIVEAWAY: SECONDHAND IPOD


                                                   KLIK SINI UNTUK JOIN

YEAY....Wak Gelas buat segmen GA...hadiahnya pun menarik tu. Ini segmen GA yg pertama KZ join tau! 
Sila ke blog Wak Gelas untuk mengetahui syarat2nya. Jom ramai2 kita memeriahkan segmen ni..

Salam semanis coklat,



6 comments :

Scarlett O'Hara said...

Wak gelas?Kreatifnya nama.

Wak Gelas™ said...

salam kak izan.. terimakasih krn sudi join giveaway wak yee.. muger berjaya..,ehHHee

insan marhaen said...

Malam tadi IM singgah kat RnR Juru. ada orang nak jual galaxy note secara sorok-sorok kat IM. IM menolak.

ibu_suri tanya: kenapa tak beli?

IM jawap: kalau jual cara sorok-sorok tu mesti ada yang tak kena..!

Budak Kampung said...

kak..iman dri segmen sme

hainom OKje said...

Kalau menang best jugak tu!

fazy fyza said...

assalamualaikum.. :) fyza datang dari GA yang sma.. BW.. fyza dah follow KZ :)

http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/wak-gelas-1st-giveaway-secondhand-ipod.html