Monday, 17 December 2012

Sungai Klah Hot Spring,Sungkai,Perak


Amirul Rafiq yg cute and her gojes mummy
Acu Dilah,Maisarah,MekNa and Awisy, Yusrina, at the back Ikram.
                            The handsome boys!
                        The gorgeous ladies!
              Wooaaa..here come the baby elephant!

                 Habis 30 bijik telur ayam kami kerjakan
       My lovely Mak Anjang, dearest mak and cute sister.
              Jangan berani celup kaki kat sini..masak!
                               Makan time.
                              Splash time again!
                            Mohd.Haziq and me.
                     Pose maut ala mak duyung!
            Sebelum sampai rumak mak,singgah dulu sini..
                         rojak time...yummy!

Layanlah gambar2 ni..banyak lagi tapi dah malas nak upload..

Salam semanis coklat,
             Kak Zan

                         

11 comments :

umialya said...

seronoknya..

Rai Ourkizuna said...

musim sejuk2 hujan ni best kalau dapat berendam air panas..hehehe..

ANIM said...

selalu nampak signbord hot spring ni kat highway...tapi tak pernah sampai lagi. kolam mandi panas tak leh buat mandi ke zan?

hainom OKje said...

pernah dengar dn tgk kat tv... tapi OKje tak pernah sampai lagi KZ...wah makan teloq separuh masak le kZ ye!!

cheqna said...

amboi..ala2 duyung gitu...hehehe

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

Mrs Velentine said...

sedap rojak tue

kay_are said...

pernah pergi sini dah.. memang best.. air sejuk ngan air panas.. dua2 pun best nak jadikan tempat mandi.. =)

Nisah Idham said...

amboi KZ,
bergumbira ya..
mesti best dapat mkn telur rebus kan, nak2 adae kicap wahhhh berselera nisah mkn 5 biji non stop muahhahaa

Ibu n Abah said...

salam izan...
kawan yang selalu balik kampong ada citer mengenai mee rebus mastar ghani..
baru ini ditunjukkan gambar kedainya... heheheheh
kawan tu citer jer, tapi tak tunjuk gambar mee rebusnya... bukan blogger macam tu kot... Untung ada blogger yg rajin ambil dan tunjuk gambar...

Nur-nba said...

Seronok berkelah dengan ahli keluarga.. Pose tu sangat sopan.. ala2 duyung gitu.. ;)