Tuesday, 18 December 2012

Mari Menambah Ilmu

ENTAH mengapa sehari dua ni KZ dilanda virus 'M' untuk berblog. Bukak dashboard dan jeling2 jer tajuk entri kawan2. Nak menulis...malas 'banget'. Siapa ada ubat virus 'M' ni?..
    Roll punya roll bloglist, ternampak entri dari Rai..tapi yg menarik perhatian KZ adalah satu link yg Rai letak di entrinya. http://jomfaham.blogspot.com ,bagus betul blog ini kepada yg ingin menambah ilmu.

     Di blog tersebut juga ada satu link kepada yg tidak berkesempatan menghadiri majlis ilmu, kuliah agama secara online http://almuttaqin.tv/index.php. Pilih saja apa topik yg ingin kita dengar. Cuma satu saja kekurangan mengikuti kuliah secara online..kita tidak boleh bersoal jawab dgn penceramah jika tidak faham apa yg dibincangkan.

     Kepada Rai,terima kasih kerana meletakkan link tersebut.

Salam semanis coklat,
            Kak Zan

4 comments :

umialya said...

sama jer, kdg2 mood berblog ntah apa2

Irfa said...

samalah kes kita kak zan
tak tulis rasa mcm ada 'kosong' je
nak tulis buntu apa yg nak ditulis

Ann Ishak said...

nak tengok nanti link yang akak letak tu

hainom OKje said...

Yelah KZ ada masanya mmg penyakit 'M' tu datang!