Thursday, 13 December 2012

Inilah Teman-teman Alam Mayaku..partV11

                                                 http://wwwmarina-arina.blogspot.com/
Blog BHM ni pun seronok untuk di follow..ada tips2 menarik..peminat freebies sila kemari ada macam2 freebies yg menarik dari header sampai ke doodle yg comel2..jgn lepaskan peluang..tapi follow ler tuan punya rumah ya..

              http://kesumaangsana.blogspot.com/
Dia adalah antara blogger yg KZ segani. Kesuma Angsana mula berblog sejak March 2012, agak baru juga..KZ suka cara penulisan KA..tidak meleret dan kita mudah faham apa yg ingin disampaikan..sila berkenalan dengan this awesome lady!

                         http://www.kasihsalina.com/

Tagline blog ini..sensasi,berinformasi,berisi...Blog ini sudah berusia 5 tahun..so there are a lot of good info here..jom terjah blog Kasih Salina.

                     http://nurbijenblog.blogspot.com
Seorang lagi awesome lady..sedang melanjutkan pengajian di tahap phd di UK..bidang apa?..hehehe..KZ pun tak pasti..baca entri nurbijen memang tau nak komen..huhuhu..maklum le..KZ cuma surirumah.

                          http://illykhalil.blogspot.com/
Gadis manis ni masih menuntut di UNISEL. Nama blognya Luv Me Pliz!..hmmmm..mungkin ketika create blog ni Illy tak jumpa nama yg lebih sesuai..sekarang Illy sedang bergelut dengan Exam..gud luck dik! (maaf dik..KZ baru perasan  KZ belum follow kamu!)


                       http://mrschot.blogspot.com/
Hijrahku sang isteri..dalam maksud nama blog mrschot..Faten sudah berumahtangga tapi belum dikurniakan cahaya mata...sama2 doakan dia semoga tahun 2013, Faten akan diberi khabar gembira. Tidak rugi follow blog ini..penuh pengongsian ilmu..sila ke sana.


mia..entah siapa gerangannya..cuba google..juga tak jumpa!


                    http://nooriahnaim.blogspot.com/
Ini juga salah satu blog feberet KZ...blog makan-makan! Melihat pic di blog ni selalu buat KZ meleleh ayaq liuq! Nyum..nyum..nyum.

Salam semanis coklat.
             kak zan

7 comments :

cheqna said...

cheqna tak de erk????huhuhu sedih tau

Saleha said...

Yang pasti kehadiran k.zan dalam hidup saya, sudi jadi kawan blog saya sgt memberi kesan mendalam kerna saya rasa k.zan sgt ikhlas.. semoga suatu hari nanti kita dapatberjumpa di alam nyata

citarasa rinduan said...

ada 3-4 blogger y izan senaraikan ayu kenal...
hehe

nur said...

Blog yang KZ selalu baca tu adalah blog teknikal saya... mmg ramai juga yang sesat kat situ... hanya orang dalam bidang saya jer yang boleh faham sbb banyak istilah teknikal yang saya gunakan...

Apa2, terima hasih sebab sudi kawan dengan saya... walaupun kita kenal secara maya saja...

Jemput singgah blog saya yang santai, http://ceritadanishdanumi.blogspot.co.uk

Blog ni saya banyak cerita tentang ragam anak2 :)

Love Me Plz said...

salam akak.. hehe tq2.
sebab follow IF kat blog..
and name 'love me pliz!' 2 pn IF nak tuka da.. cuma x update lagi..
hehe thanx alot yeah..
selamat berkenalan

Haryati Faizal said...

baguslah kak zan share blog kwn2 kat sini...

Nur-nba said...

Salam.. Kak Zan, tq sebab komen di blog Nur... Ramai rakan maya Kak Zan.. Rajin akak buat entri khas macam ni..