Saturday, 13 October 2012

Semoga Saleha Tabah

FOLLOWER blog 'bukandua' pastinya perasan tidak ada n3 baru dari saleha sejak Jumaat lepas (kalau tak silap). Kak Zan pun macam tu juga, sebab saleha memang rajin update blog dia. Setiap hari dia menulis. N3 saleha juga boleh tahan panjang. (Tak macam KZ.n3 suma kontot2..heheheh).
     Baru semalam saleha muncul semula. Rupa-rupanya saleha tidak sihat.Jom ramai-ramai kita jenguk saleha di sini. Untuk saleha semoga cepat sihat, banyak rehat, makan makanan yg berkhasiat, jangan sedih-sedih, jaga emosi dan tak payah susah hati tak boleh update blog! Dah sihat nanti kita story mory lagi ya.
    KZ harap saleha tak marah sebab KZ tak minta izin untuk buat n3 ni.

Salam semanis coklat,





3 comments :

Cikgu Ma said...

mahu melawat saleha...

mummY daniSha said...

heee..sy pun selalu baca blog saleha gak..

kak tini (umialya) said...

xpnah kesana