Tuesday, 31 July 2012

Terima Kasih utk ilmu itu

Di post kali ini KZ ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kpd beberapa blogger yg menyediakan laman tutorial untuk membina blog yg baik. Banyak juga blogspot yg KZ terjah utk mendapatkan maklumat bagaimana membina blog yg baik, yg cantik, yg kiut...

     Sebagai salah sorang manusia di muka bumi ini yg tak tahu langsung diulangi..tak tahu langsung tentang create laman blog ini, ilmu yg KZ dapat dari mereka ini sangat sangat berguna utk KZ.  Kalau ada newbie di luar sana yg nak share ilmu dari para blogger yg hebat-hebat ini, KZ sertakan di sini website mereka.

      Adik khairul, seorang pelajar, blog dia simple je, tutorial adik ni boleh tahan, menjadi juga apa yg diajarnya.
     Si manis lyssa, cantik blog dia..
     Juga si gadis, menggelar dirinya princess, macam biasa, warna pink mendominasi laman blog princess bella,
     Edriena, juga sigadis manis, lebih dewasa dari lyssa dan princess rasanya. Blog edriena juga bermake up cantik. Pink jugak!
     Calipso...ini blog tutorial yg paling KZ berkenan. Tak tahu nama sebenar si calipso. Kemungkinan calipso is a guy, much older dari khairul coz blog dia memang 100% blog tutorial. Bahasa dia sangat formal, senang faham apa yg dia tulis Untuk newbie, ini salah satu blog yg bagus utk follow.

     Sebenarnya memang banyak blog yg menyediakan tutorial utk membina blog. Korunk boleh pilih yg KZ rekomen di atas atau cari saja di internet.

     Sekali lagi thank u so much pada blospot yg sudi share ilmu korunk. Salam semanis coklat dari Kak Zan.   

No comments :